De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie, dan wel verandering. Hoewel M A R C erfgoed adviseurs zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. M A R C erfgoed adviseurs ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

 

Deze website is bedoeld voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel wij er naar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.

 

M A R C erfgoed adviseurs is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie op deze website. Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden

en waarover M A R C geen controle heeft. M A R C erfgoed adviseurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke informatiebronnen.

 

De site bevat beeldmateriaal van de volgende personen en organisaties: Marc Kocken, Kelvin Wilson, DLA+ landscape architects, Paulien Varkevisser.

 

Colofon

Ontwerp en realisatie: Paulien Varkevisser | fotografie & vormgeving, www.paulienvarkevisser.com

© 2007  M A R C erfgoed adviseurs